Beoordelingen van King of the Ribs Afhaal Amersfoort

Recente recensies van King of the Ribs Afhaal Amersfoort

4 sterren na 43 reviews

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Verhouding bedrag / hoeveelheid viel wat tegen

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Lekker en op tijd

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, netjes op de afgesproken tijd klaar. Lekkere burger en broodje doner. Friet was knapperig, had misschien iets korter mogen bakken, want de kleinere stukjes waren iets te hard. Lekkere kruiden op de friet. Bestellen ging gemakkelijk, je kan precies aangeven wat je wel en niet op je broodje wil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede chaps

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer besteld heerlijk

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt slecht ik most 20 min te wachten zal ik nooit meer bestelen

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was helaas koud. In de kapsalon was weinig patat, saus en sla en extreem veel vlees, jammer.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een frisse salade besteld maar we kregen friet. Dit was opzich niet heel erg maar de zorgvuldigheid van het nalopen van de bestelling viel wat tegen. Het eten smaakte overigens prima!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is normaal lekker maar vandaag vonden we er een haar in. Niets gegeten en geen reactie gekregen op onze dm. Jammer

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Portie XXL is aan de kleine kant, gezien de prijs. Smaak is prima.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service. Vrolijke en erg attente bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en lief personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, ik was zelfs te vroeg maar ze waren bijna al zo goed als klaar, broodjes waren genummerd en ook op de bon. Dus hebben niks na gekeken. Helaas hebben ze mijn jalapenõs +sambal en knoflook verwisseld met iemand die alleen knoflook had, daar kwamen we na een paar happen achter en hij houdt totaal niet van pittig... En ik miste mijn pittigheid. Al met al hebben we heerlijk zitten smullen

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs en de frietjes waren heerlijk maar de hoeveelheid was erg weinig!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat was taai en de kipburgers waren net sponzen. Jammer

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een broodje met alleen sla besteld, 3 raden we krijgen een broodje met alles er op en er aan behalve sla.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles dik in orde. Alles aanwezig precies zoals besteld. En lekker. Enige wat ik echt heel vreemd vindt is dat je niet kan bestellen voor een dag later. En ook alleen maar als de winkel open is. Dus je kan niet om 20:00 een bestelling plaatsen voor de dag erna???? Dat kan pas de dag later om 12;00. Dat snap ik niet.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden twee menu’s. Er zat maar één portie patat bij. De frietsaus was zuur, niet eetbaar.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

alles zat erbij en was lekker|

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, altijd makkelijk te bestellen en keer op keer blijft het lekker. Ik rij zeker wel 2 a 3 keer per week vanuit Amsterdam naar Amersfoort alleen voor king of the ribs.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heeeeeeeerluk

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2 sparerib menu's besteld. Waren heerlijk. Jammer dat er 1 met salade en 1 met friet besteld waren en er 2 friet en geen salade geleverd is.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beetje jammer dat de bestelling niet compleet was miste 4 kaas ballen. Verder was het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alleen een broodje Donner afgehaald, en dan nog de saus vergeten. Het eten is lekker, maar mag iets meer op de details gelet worden.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zijn vergeten 2 lava cakes mee te geven. Wij kwamen er pas thuis achter, helaas geen telefoontje of mailtje van king of the ribs zelf. Vorige keer ook al patat vergeten mee te geven, maar toen wel netjes gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen heeft niet dezelfde kwaliteit als direct aldaar opeten. Verschil tussen 3 broodjes niet duidelijk aangegeven en maar gegokt op iets kleur verschil of er sambal aanwezig was... en geen jalapeno op 2... T is geen onvoldoende maar zijn veel lekkerder gewend. Helaas

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond op tijd klaar en kon het zo meenemen. Eten was prima zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar, was warm en erg lekker.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten, alleen als je 2 menu bestellingen doet 1 met en 1 zonder kaas wellicht slim om erop te schrijven welke met kaas is.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

had voor 17.45 eten bestel. ik was er om 17.40. en stond al klaar. best snel. maar was daardoor gewoon koud. buiten kant was nog beetje warm omdat ze het warm gehouden hebben. hadden ze het net zo goed niet hoeven bakken...

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Medewerker was niet vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Patat was goed. Deluxe broodje is lekker, voegt idd wel iets toe.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren perfect. Broodje zat helaas vol met sambal. Beetje lastig voor een kind. Moesten daarna weg dus kon ook niet terug helaas. Dus broodje weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een beetje lauw maar superlekkere ribs, totaal niet vet!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is vanaf het begin wat je mag verwachten, merk wel dat de porties kleiner worden

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Stond al klaar op afgesproken tijdstip. En voor 4 euro volledig gevilde buik.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het lekker snel klaar. Goede service, vriendelijk personeel. Ik vond de friet veel te zout en er zat weinig vlees aan de botjes. Vanaf de 250 gram was 180 gram bot.